Om Studio Z

Studio Z er et dansk smykkebrand der gennem sirlige detaljer og sans for æstetik, udvikler smykker til at hylde dig hver eneste dag. Det grundlæggende mål har fra start været, at skabe smykker som kan omdanne stemninger til look. Et look som skal fremkalde styrke og fryd hos hende som bærer det.

 Smykkerne er designet i balance med den skandinaviske enkelthed og lavet til let at kunne sammensættes og kombineres. Vores kollektioner er opkaldt efter mineraler, krystaller og ædelsten. Alle sammen sten som har været højt skattet for deres skønhed og egenskaber gennem tusinder af år. Kollektionerne har hver sit udtryk, men afspejler alle naturen og dens mange former. Skønheden i vores naturlige omgivelser, er på den måde gengivet i det enkelt smykke, som rummer både elegance og kant.

Materialer er et vigtigt led i skabelsen af vores smykker.  Alle Studio Z smykker er stemplet med vores eget produktionsmærke samt kvalitetsstempel. Kvalitetsstemplet garanterer dig, at smykkerne er af ægte sterling sølv. Stemplet kendes på indgraveringen 925 som betyder, at smykket er lavet af 92,5% rent sterling sølv, hvor de resterende procenter består af andre metaller. Stemplet bruges også i de forgyldte smykker.


 Min vision med Studio Z er et kreativt smykkeunivers som hylder naturen, lyset, det elegante, det simple og det unikke. Smykkerne har enkle og sofistikerede looks, men kan sammensættes så det afspejler lige præcis dig, og den udstråling du ønsker. For mig er udstråling afgørende og jeg tror på, at smykker kan være med til at give dig en helt særlig energi og ynde som kommer indefra. I sidste ende er det vigtigste at hylde dig. Dit Studio Z smykke skal minde dig om dine egne evner, drømme og styrker. Alle fortjener glæden ved smukke smykker.

Maya Amalie Dahl 
Brand Manager